Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Long live the Union of Unemployed Greek Psychologists!





















Είσαι απόφοιτος Ψυχολογίας, άνεργος και τρέχεις από εθελοντική εργασία σε εθελοντική εργασία, δουλεύοντας χωρίς να πληρώνεσαι; Αν, ναι, έλα στο κλάμπ των επαγγελματιών εθελοντών (μην πούμε τίποτα χειρότερο): τον Σύλλογο Ελλήνων Ανέργων Ψυχολόγων!


4 σχόλια:

Bojan είπε...

Τα’χω πάρει με την , θεός να την κάνει, επιστήμη μας. Τρέχεις, κάνεις, ράνεις και μετά; Δουλειά θα βρεις δεν λέω αλλά θα είναι αυτή για την οποία έκανες όλα αυτά τα χρόνια υπομονή διαβάζοντας κυρίως πράγματα άσχετα ή/και ξεπερασμένα; Μπα…

DeMeK είπε...

i am in....

τα πράγματα πλεόν είναι εκτός ελέγχου!!!!

Unknown είπε...

γιατι δεν κατεβαίνεται όλοι μαζί στο σύνταγμα.... Τόσα και τόσα μαθήματα, μόνον στα σχολεία, καλύπτοντα απο αλλους'ασχετους που παρακολουθησαν μονο ενα σεμινάριο.
Στα δημοτικά προβλέπεται απο τον Σεπτεμβριο να διδασκονται μαθήματα ψυχικης υγείας και σεξουαλικη αγωγή. Αφήνεται να τα διδάσκουν οι δάσκαλοι ή αλλος ποιός.
Χιλιάδες θέσεις υπάρχουν, αλλά πρέπει να τρέξτε.
Μάρτιος 16/2009

Unknown είπε...

Η αληθεια ειναι, οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα στον τομεα μας...ακομα κ οταν δουλευεις...εγω δουλευω part time..δεν σεβονται το επαγγελμα, μοιαζουμε λιγο εξωγηινοι, δεν αμοιβομαστε καλα (οσο θα επρεπε καποιος με μεταπτυχιακο και εκπαιδευση στη ψυχοθεραπεια)...

αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο η ΕΠΙΜΟΝΗ!! η "ανταμοιβη" ειναι μεγαλη!!!

Κατι τετοιο θα ελεγε και ο φιλος μου ο Μικρος Πριγκηπας!!